mortsel anders, de snelste weg naar een beter Mortsel

mortsel-anders raadslid in Komen Eten!

mortsel-anders raadslid in Komen Eten!

Maandag 7 november zal Naranjo Decamps (mortsel-anders raadslid), de spits afbijten in de nieuwe week van Komen Eten. De Mortselaar zal de VT4 ploeg even naar Mortsel halen om zijn 'kookkunsten' te testen. De mortsel-anders redactie had een gesprek met hem omtrent zijn deelname. "Zéér lang geleden heb ik op de kokschool gezeten. De passie rond eten en drinken is nooit afgenomen. Toch heb ik na die studies nooit in een keuken gestaan. De magie van 'koken' fascineert mij nog steeds. Wat sommige koks op een bord kunnen toveren is ongelofelijk, het zijn echte kunstenaars!" zegt Naranjo.

Voor zijn Komen Eten avontuur koos Naranjo voor een slaatje met licht gerookte eendenborst als voorgerecht, kabeljauw met gekonfijte kerstomaatjes en een puree van geitenkaas als hoofdgerecht en een geflambeerde tarte tatin met kaneelijs als nagerecht.

Naranjo kijkt tevreden terug op Komen Eten. "Het was een leuke ervaring. Veel hangt natuurlijk af van de kandidaten. Wij hadden echt wel een leuke ploeg. Er was nog een andere Antwerpenaar in onze ploeg en dat is de 'ster' van onze reeks."

Komen Eten voor al onze kiezers?

Het mortsel-anders gemeenteraadslid besluit met een gewaagde belofte " Als we bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 dubbel zoveel stemmen halen als in 2006, kook ik voor alle mortsel-anders kiezers!" Een uitspraak waar we hem zullen aan herinneren in oktober 2012.


mortsel-anders redactie 03-11-2011