mortsel anders, de snelste weg naar een beter Mortsel

"Volledige edegem-anders fractie stapt over naar N-VA Edegem": reactie mortsel-anders

"Volledige edegem-anders fractie stapt over naar N-VA Edegem": reactie mortsel-anders

Deze avond heeft N-VA Edegem, op een persconferentie, bekend gemaakt dat de voltallige edegem-anders fractie zich aansluit bij N-VA Edegem. Hierdoor groeit de lokale N-VA fractie van één gemeenteraadslid naar 4 raadsleden. Deze beslissing van edegem-anders heeft geen invloed op mortsel-anders. mortsel-anders heeft reeds van bij de start een eigen partijbestuur en een volledig eigen interne werking.

"De mortsel-anders fractie staat los van elke andere politieke strekking en dit zal ook zo blijven! In 2012 zal mortsel-anders dan ook ongebonden naar de kiezer trekken met een duidelijk programma van en voor de Mortselaars. De politieke situatie in Mortsel kan niet vergeleken worden met de politieke situatie in Edegem" zegt gemeenteraadslid voor mortsel-anders Naranjo Decamps. "mortsel-anders wil een onafhankelijke politieke fractie blijven. Op die manier kunnen we sneller en efficiënter werken. We dienen geen rekening te houden met een nationaal partijbestuur of nationale partijstandpunten waardoor we veel korter op de bal kunnen spelen." aldus Decamps.

" Wij willen met mortsel-anders een regenboogpartij blijven en ons niet binden aan één bepaalde partij. Bij ons gaat het enkel en alleen over Mortsel en hierover hebben we nu eenmaal een 'ander' idee dan de meerderheidspartijen (waar N-VA bij zit)." besluit de voorzitter van mortsel-anders Eddy Cloostermans.mortsel-anders redactie 12-05-2011