mortsel anders, de snelste weg naar een beter Mortsel

Mortsel lanceert cadeaubonsvoor lokale handelaars

Mortsel lanceert cadeaubonsvoor lokale handelaars

Mortsel investeert in de lokale economie door het uitgeven van cadeaubons voor de 500 Mortselse detailhandels.

Mortsel

Vanaf begin december kan je in Mortsel cadeaubons kopen die je bij ongeveer vijfhonderd lokale handelaars kunt inwisselen. Het is de stad Mortsel die de bons uitgeeft in de hoop de lokale winkeliers een steuntje in de rug te geven. 'Niet alleen wordt winkelen in de eigen stad meer gepromoot, ook kan dit nieuwe klanten aantrekken van de omliggende gemeenten', luidt het in een persbericht.

De bonnen van vijf, tien of twintig euro kunnen op het stadhuis worden gekocht .

Bovendien is het stadsbestuur van plan om vanaf 1 december zelf die cadeaubonnen als geschenk uit te delen. De stad 'zorgt er zo voor dat er jaarlijks minstens voor 45.000euro aan cadeaubons in omloop komen', zegt de stad in een persbericht.

De bonnen - die een jaar geldig blijven - kunnen worden ingewisseld bij alle handelaars die zich voor de actie inschreven.

'Op een week tijd schreven al meer dan vijftig handelaars zich in', klinkt het, alhoewel de handelaars pas vorige week over het nieuwe initatief werden ingelicht. Eind november wil Mortsel de nieuwe cadeaubons met een officiële inhuldiging lanceren. (lej)
© Corelio


DE STANDAARD 09-10-2009